© 2015  Leef Buiten.info

Nieuw aanleg

Renovate

Leef Buiten

Webdesign

Leef Buiten

Leef Buiten is in 1995 gestart als Hoveniersbedrijf. Het bedrijf doet alles onder leiding van Jacco en Tatjana Klomp. Na vele jaren ervaring in elk aspect van het grote en kleine groen, werd het tijd om op creatieve wijze de markt in te stappen. Dit gebeurde door het realiseren van minigolfbanen. Dit product werd al snel het hoofdproduct van Leef Buiten. Geinspireerd door banen vanuit o.a. Amerika worden er nu mooie banen aangelegd in Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg.

Wie zijn wij?

Jacco Klomp

Jacco Klomp heeft al vele tuinen aangelegd en onderhouden. Zijn kennis en ervaring groeide uit tot een groter product, waarin hij meer van zijn creativiteit en werkervaring tot uiting kon laten komen. Hieruit groeide de aanleg van grotere terreinen. Waaronder de adventuregolfbanen. Door de ruime ervaring en kennis van het groen, grondwerk en kleine bouwwerken kan Jacco gehele projecten zeer goed aansturen. 

Tatjana Klomp

Tatjana Klomp is altijd meegegroeid in de bedrijfsvoering van Leef Buiten, waarin zij die werkzaamheden verricht die op dat moment nodig is. Veel communicatie gaat via Tatjana. Waarnaast zij ook een stukje creativiteit voor haar rekening neemt betreffende het meedenken in ontwerp en mogelijkheden.

Onze missie

Leef Buiten laat graag een product achter, waardoor uw omzet omhoog gaat. Iets waar iedereen met plezier naar kijkt, op speelt en van kan genieten. Om deze missie steeds weer te kunnen behalen, blijven wij creatief in het bedenken van wat mooi is en wat haalbaar is. Waarbij Leef Buiten met name in het oog houdt wat de klant vraagt.