© 2015  Leef Buiten.info

Nieuw aanleg

Renovate

Leef Buiten

Webdesign

Kwaliteit

De adventuregolfbaan zal veel belopen worden. Hiervoor is een goede kwaliteit kunstgras nodig. Daarom werken wij uitsluitend met betrouwbare leveranciers en met een gedegen kwaliteit kunstgras.

Elementen

Rondom de banen zijn verschillende mogelijkheden. Dit kan beperkt worden tot het inzaaien van gras, maar ook uitgebreid worden met plantvakken, waterpartijen, trappetjes, paden en bouwwerken zoals; bruggen, poorten, muurtjes etc. Voor al deze elementen worden degelijke materialen gebruikt en het wordt met kennis en kunde in elkaar gezet.

Gras snijden

Gras snijden is een kunst. Een kunst die Leef Buiten goed beheerst. De naden sluiten op elkaar aan en de randen worden mooi en netjes verwerkt. 

Opbouw van de banen

Voor de opbouw van de banen werkt Leef Buiten met verschillende lagen. Eerst wordt de ondergrond bewerkt en op de juiste hoogte gebracht. De basis voor de routing van de bal wordt gelegd door middel van lichte hoogte verschillen in de banen. Hoe we de banen opbouwen is mede afhankelijk zijn van de grondslag waarop de baan komt te liggen. Er komen verschillende lagen onder het kunstgras voor een stabiele ondergrond. Grof granulaat, middel en dan nog een fijne laag. Vervolgens drukverdeeldoek waarop het kunstgras gelegd kan worden.

 

Indien gewenst of nodig door een nat terrein, dan kunnen de onderbanen gemaakt worden met beton.