© 2015  Leef Buiten.info

Nieuw aanleg

Renovate

Leef Buiten

Webdesign

Adventuregolf

Vergroot uw omzet met een adventuregolfbaan.
Vergroot uw omzet

 

Ons belang is dat u meer omzet verkrijgt door het verwezenlijken van een adventuregolfbaan. Wij denken graag met u mee in het hele proces hoe de adventuregolfbaan een echte meerwaarde zal zijn voor uw recreatie of horeca onderneming.

 

Wij zullen dan ook in het hele proces meedenken hoe dit het bij uw doelgroep het beste realiseerbaar is.

Alles bij een partij

 

Wij realiseren adventuregolfbanen van het begin tot het einde. Wij starten met het voorbereidende grondwerk. Waarna het kunstgras verwerken tot verschillende holes. 

 

De verschillende gewenste details worden tijdens het proces verwerkt. Hierin zijn allerlei mogelijkheden zoals waterpartijen, watervallen, rotswanden, verlichting of elementen die bewegen wanneer de bal in de hole komt.

 

Om de baan tot een mooi geheel te maken, zullen we ook samen kijken naar uw wensen rondom de holes. Beplanting, bestrating of grindpartijen maken het geheel compleet.

 

Doordat wij alles in eigen beheer doen kan er optimaal efficient gewerkt worden. Wij vertellen u hier graag meer over.

Adventuregolf

 

Adventuregolf is een minigolf of midgetgolfbaan aangelegd met kunstgras. Hierdoor ontstaat een moderne luxe variant op de midgetgolf.

 

Door het werken met kunstgras kan elke baan op maat gemaakt worden. Hierdoor kan er veel rekening gehouden worden met de wensen van de klant.

 

Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren waarin het ontwerp mee gespeeld kan worden.

'' Mooie afwerkingen en een fijne samenwerking''

Tim

Referentie:

Adventuregolf